Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis
Pronájmy sálů na konference, školení, plesy, firemní a společenské akce v Hradci Králové

ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

Člověk vnímá jídlo zrakem, vůní a v neposlední řadě samozřejmě i chutí. Úkolem zážitkové gastronomie je tedy uspokojit všechny naše smysly. Sebemenší detail zde hraje důležitou roli. Týká se nejen pokrmu samotného, ale i jeho skladby, uspořádání a toho, jak je prezentované na talíři.

Z pohledu servisu či obsluhy je úzce spojena se somelierem, který správným doporučením nápoje dotváří celkový dojem z pokrmu. Ani role číšníka v této činnosti není zanedbatelná.

Zážitkovou gastronomií rozumíme např.zabijačkové hody, rybí hody, dny zahraničních kuchyní...
čerpáno z wikipedie


Ukázkové menu, uvedená čísla - obsažené alergeny:
přípitek
předkrm: Hruška plněná nivou a grepem  7
hlavní chod: Losos na švestkách podávaný se šťouchanými bramborami  1, 4, 7
dezert: Mocca řez, káva  1, 3, 7, 8

Cena může být již od 550 kč vč. DPH na osobu
Alergeny_seznam
Bližší informace a objednávky: Jan Dvořáček - tel.: 495 052 262, 602 428 683,  dvoracek@aldis.cz
zážitková gastronomie.jpg

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2007 ALDIS a. s., Eliščino nábřeží 375, 500 02 Hradec Králové, Česká republika, sales@aldis.cz
Telefon: 495 052 221, telefon/fax: 495 052 204, IČO: 47468386, DIČ: CZ47468386